WWE
Wrestler Smackdown
:rozbrzemiewa theme+entrance na ekranie: :wychodzi na rampe nowy mistrz WWE:
:wchodzi na ring,zabiera mikrofon i przemawia: Zeszłej nocy ... odbyła się walka Fatal 4 Way ...
z której jeden tylko mógł wyjść zwycięsko ! I z tej walki to ja zostałem Mistrzem WWE
:poprawia pas:
Nikt nie jest w stanie mi odebrać pasu ... dopóki jestem w WWE to pozostanę mistrzem ! ! !
Wy ludzie spójrzcie teraz i zobaczcie i Ci którzy tam nie byli niech zobaczą naprawdę jak zwycięsko wyszłem z tej walki !
http://www.dailymotion.pl/video/xdxjwz_ … -way_sport <----------------------------------------
Wrestler RAW
<chwila ciszy i theme rev theory voices ><wychodzi na titantron Randy Orton ><tauntuje> <fani szaleją > <wchodzi na ring> <wyciąga krzesło > <rozkłada je zabiera mikrofon Sheamusowi > <siada spoglonda na champ'a >
przepraszam ze siedze ale po tym RKO które wykonałem na tobie jakos szczela w karku wyszedłes tu zeby ponapinac sie pasem wiesz ze wygrałeś no jakimś cudem ci sie to udało ale pamiętaj że niamasz sie co cieszyc bo koniec twojego królowania dojdzie konca i znowu zacznie sie era ortona
[Nagle rozbrzmiewa entrance Word Life] [wychodzi na luzie John Cena poczym wbiega na ring]
Chyba nie wiecie że nadal tez tutaj jestem więc nie będzie żadnej Ery Ortona czy Solarium tylko Chain Gang [ludzie pełni euforii]
Wiec nie ważne czy RKO - Randy Koksowniczy Olejek czy Bicycle Kick - Atak białych nóg....
Dzisiaj jest RAW i już dawno po Fatal 4 way ... więc nie ma ery żadnych tylko Chain Gang wraca z powrotem !
Więc ludzie mają wiadomość do was [mowi] John Cena is Me!! [ludzie dokańczają] You Can't see me
[uśmiecha się do pozostałych]
Wrestler Smackdown
Panowie,panowie co wyście przyszli tutaj na pogawędki?
Wasza szansa przepadła na mistrzostwo więc zabieracie się z mojego ringu ! :uniósł głos:
<staje za ortonem ,orginalny taunt przed spearem,zaczesanie wlosów,orton sie obraca,spear,i sheamusa powala jego finisherem czyli bicykle kick ,podbiega do ceny, daje mu krzeslo > zrobmy to <wsadza na glowe ortona krzeslo ,skacze na krzeslo, uszkadazajac mu kark tym ,cieszy sie ,sheamusowi okalecza twarz krzeslem ,znowu rozcina ortona tym razem odstajacym ostrym metalem z krzesla,tauntuje wychodzi,odwraca sie patrzy jak oni leza ,wbiega znowu,kradnie pas,znika calkowicie z hali>
[uśmiecha sie szeroko] [zabiera krzesło i uderza Edge'a i wykonuje Attitude Adjustment] [wychodzi z ringu] [wraca za titantron]
Wrestler Smackdown
:trzyma się za twarz: :schodzi z ringu z pasem: